주요 콘텐츠로 건너뛰기
도움말

현재 버전 게시자: David Bertet ,

텍스트:

I have the same problem,:
- my jbl charge 2 is fully charged
- I switch it on without problem and lights of Power button and sounds level are all ON
=>''' it doesn't make any "beep" sounds''' when it turns on as before
- I have no problem to pair it with my iPhone, it is recognized by Airplay
'''=> I do not get any sound when I play music''' on my Smartphone
'''=> I do not get any sound if I connect using a stereo audio cable''' connected to the 3.5mm aux input as per jayeff question
-I have opened the casing but do not see any special damaged items in it... do I have to change the speakers? Do you I have to change the electronic card? Any suggestions or guidelines ?
+I have opened the casing but do not see any special damaged items in it... do I have to change the speakers? Do I have to change the electronic card? Any suggestions or guidelines ?
Thanks for your prompt response and advises.

현황:

open

편집자: David Bertet ,

텍스트:

I have the same problem,:
- my jbl charge 2 is fully charged
-- I switch it on without problem and lights of Power button and sounds level are all
+- I switch it on without problem and lights of Power button and sounds level are all ON
=>''' it doesn't make any "beep" sounds''' when it turns on as before
- I have no problem to pair it with my iPhone, it is recognized by Airplay
'''=> I do not get any sound when I play music''' on my Smartphone
'''=> I do not get any sound if I connect using a stereo audio cable''' connected to the 3.5mm aux input as per jayeff question
I have opened the casing but do not see any special damaged items in it... do I have to change the speakers? Do you I have to change the electronic card? Any suggestions or guidelines ?
Thanks for your prompt response and advises.

현황:

open

원문 게시자: David Bertet ,

텍스트:

I have the same problem,:

- my jbl charge 2  is fully charged

- I switch it on without problem and lights of Power button and sounds level are all

=>''' it doesn't make any "beep" sounds''' when it turns on as before

- I have no problem to pair it with my iPhone, it is recognized by Airplay

'''=> I do not get any sound when I play music''' on my Smartphone

'''=> I do not get any sound if I connect using a stereo audio cable''' connected to the 3.5mm aux input as per jayeff question

I have opened the casing but do not see any special damaged items in it... do I have to change the speakers? Do you I have to change the electronic card? Any suggestions or guidelines ?

Thanks for your prompt response and advises.

현황:

open