메인 콘텐츠로 스킵하기
도움말

현재 버전 게시자: paul ,

본문:

I had "humming but not starting" syndrome on my washer motor. Replaced capacitor, no help. Pump was clear. Put motor on bench with wiring jig and it worked fine!! So that ruled out motor and switch. I finally saw some mention of these series 90's having a weird phenomenon of the red start wire at harness going bad. I had checked continuity before but never between the cap and harness plug. Eureka!!! open circuit despite looking perfect externally. I spliced in a new 4" section of wire and it's good as old!! 99% of experts recommended new motor with my symptoms. Never give up lol
I had "humming but not starting" syndrome on my washer motor. Replaced capacitor, no help. Pump was clear. Put motor on bench with wiring jig and it worked fine!! So that ruled out motor and switch. I finally saw some mention of these series 90's having a weird phenomenon of the red start wire at harness going bad. I had checked continuity before but never between the cap and harness plug. Eureka!!! open circuit despite looking perfect externally. I spliced in a new 4" section of wire and it's good as old!! 99% of experts recommended new motor with my symptoms. Never give up lol

현황:

open

편집 작업: paul ,

본문:

I had "humming but not starting" syndrome on my washer motor. Replaced capacitor, no help. Put motor on bench with wiring jig and it worked fine!! So that ruled out motor and switch. I finally saw some mention of these series 90's having a weird phenomenon of the red start wire at harness going bad. I had checked continuity before but never between the cap and harness plug. Eureka!!! open circuit despit elookingdespite looking perfect externally. I spliced in a new 4" section of wire and it's good as old!! 99% of experts recommended new motor with my symptoms. Never give up lol
I had "humming but not starting" syndrome on my washer motor. Replaced capacitor, no help. Put motor on bench with wiring jig and it worked fine!! So that ruled out motor and switch. I finally saw some mention of these series 90's having a weird phenomenon of the red start wire at harness going bad. I had checked continuity before but never between the cap and harness plug. Eureka!!! open circuit despit elookingdespite looking perfect externally. I spliced in a new 4" section of wire and it's good as old!! 99% of experts recommended new motor with my symptoms. Never give up lol

현황:

open

원문 게시자: paul ,

본문:

I had "humming but not starting" syndrome on my washer motor.  Replaced capacitor, no help. Put motor on bench with wiring jig and it worked fine!! So that ruled out motor and switch. I finally saw some mention of these series 90's having a weird phenomenon of the red start wire at harness going bad. I had checked continuity before but never between the cap and harness plug. Eureka!!! open circuit despit elooking perfect externally. I spliced in a new 4" section of wire and it's good as old!! 99% of experts recommended new motor with my symptoms. Never give up lol

현황:

open