주요 콘텐츠로 건너뛰기

기기를 고치세요

수리할 권리

부품 & 도구

도움말

현재 버전 게시자: oldturkey03 ,

텍스트:

'''++Ania ZygZak++'''  right now it looks like you are only supplying + to the clock. I would connect the wire marked with the green arrow to the clock mechanism. It is hard to see but it appears as if there was solder on the 2nd connector on the mechanism. See if that gets the clock going. I would need another view from the side (red arrows) to see if there are any solder pads and where the far right wire connects on the bell motor. there appears to be some writing on the mechansimmechanism any chance you can let us know what it says. I suspect a maker and model number which might help

[image|1729720]
'''++Ania ZygZak++'''  right now it looks like you are only supplying + to the clock. I would connect the wire marked with the green arrow to the clock mechanism. It is hard to see but it appears as if there was solder on the 2nd connector on the mechanism. See if that gets the clock going. I would need another view from the side (red arrows) to see if there are any solder pads and where the far right wire connects on the bell motor. there appears to be some writing on the mechansimmechanism any chance you can let us know what it says. I suspect a maker and model number which might help

[image|1729720]

현황:

open

원문 게시자: oldturkey03 ,

텍스트:

'''++Ania ZygZak++'''   right now it looks like you are only supplying + to the clock. I would connect the wire marked with the green arrow to the clock mechanism. It is hard to see but it appears as if there was solder on the 2nd connector on the mechanism. See if that gets the clock going. I would need another view from the side (red arrows) to see if there are any solder pads and where the far right wire connects on the bell motor. there appears to be some writing on the mechansim any chance you can let us know what it says. I suspect a maker and model number which might help

현황:

open