주요 콘텐츠로 건너뛰기
도움말

현재 버전 게시자: oldturkey03 (투표 내용) ,

제목:

Red x in circle after replacing hard drive, logic board?

텍스트:

Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, LCD screen,  and battery on my 80g 6th gen classic. Basically everything. The only carry over piece is the click wheel. I even swapped outer shells. This was necessary as my replacement hard drive turned out to be a 'thick' version. Un like my previous 'thin' version).  It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. However,  I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod. I can't get the iPod into disc mode either. Does the battery need a good charge 1st before attempting to put it in disc mode and connect to iTunes? I'm feeling a bit discouraged at the moment. How do I fix this? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.

기기:

iPod Classic

현황:

open

승인된 답변:

+9407

편집자: tweakedhalo ,

제목:

Red x in circle after replacing hard drive, logic board?

텍스트:

-Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, LCD screen, and battery on my 80g 6th gen classic. The only carry over piece is the click wheel. I even swapped outer shells. This was necessary as my replacement hard drive turned out to be a 'thick' version. Un like my previous 'thin' version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. However, I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod. I can't get the iPod into disc mode either. Does the battery need a good charge 1st before attempting to put it in disc mode and connect to iTunes? I'm feeling a bit discouraged at the moment. How do I fix this? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.
+Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, LCD screen, and battery on my 80g 6th gen classic. Basically everything. The only carry over piece is the click wheel. I even swapped outer shells. This was necessary as my replacement hard drive turned out to be a 'thick' version. Un like my previous 'thin' version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. However, I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod. I can't get the iPod into disc mode either. Does the battery need a good charge 1st before attempting to put it in disc mode and connect to iTunes? I'm feeling a bit discouraged at the moment. How do I fix this? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.

기기:

iPod Classic

현황:

open

편집자: tweakedhalo ,

제목:

Red x in circle after replacing hard drive, logic board?

텍스트:

-Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, LCD screen, and battery on my 80g 6th gen classic. The only carry over piece is the click wheel. I even swapped outer shells. This was necessary as my replacement hard drive turned out to be a 'thick' version. Un like my previous 'thin' version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. However, I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod either. How do I fix this? I can't seem to get it into disc mode either. Does the battery need a good charge 1st before attempting to put it in disc mode and connect to iTunes? I'm feeling a bit discouraged at the moment. Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.
+Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, LCD screen, and battery on my 80g 6th gen classic. The only carry over piece is the click wheel. I even swapped outer shells. This was necessary as my replacement hard drive turned out to be a 'thick' version. Un like my previous 'thin' version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. However, I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod. I can't get the iPod into disc mode either. Does the battery need a good charge 1st before attempting to put it in disc mode and connect to iTunes? I'm feeling a bit discouraged at the moment. How do I fix this? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.

기기:

iPod Classic

현황:

open

편집자: tweakedhalo ,

제목:

Red x in circle after replacing hard drive, logic board?

텍스트:

-Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, lcd screen, and battery on my 80g 6th gen classic. I upgraded to a 160g unit (which turned out to be a thick version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod however. How to I fix this? I can't seem to get it into disc mode either. Does the battery need to get a good charge 1st before attempting to put it in disc mode and connect it with iTunes? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.
+Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, LCD screen, and battery on my 80g 6th gen classic. The only carry over piece is the click wheel. I even swapped outer shells. This was necessary as my replacement hard drive turned out to be a 'thick' version. Un like my previous 'thin' version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. However, I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod either. How do I fix this? I can't seem to get it into disc mode either. Does the battery need a good charge 1st before attempting to put it in disc mode and connect to iTunes? I'm feeling a bit discouraged at the moment. Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.

기기:

iPod Classic

현황:

open

편집자: tweakedhalo ,

제목:

Red x in circle after replacing hard drive, logic board?

텍스트:

-Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, lcd screen, and battery on my 80g 6th gen classic. I upgraded to a 160g unit (which turned out to be a thick version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod however. How to I fix this? I can't seem to get it into disc mode either. Does the battery need to get a good charge 1st before attempting to connect it with iTunes? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.
+Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, lcd screen, and battery on my 80g 6th gen classic. I upgraded to a 160g unit (which turned out to be a thick version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod however. How to I fix this? I can't seem to get it into disc mode either. Does the battery need to get a good charge 1st before attempting to put it in disc mode and connect it with iTunes? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.

기기:

iPod Classic

현황:

open

편집자: tweakedhalo ,

제목:

Red x in circle after replacing hard drive, logic board?

텍스트:

-Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, lcd screen, and battery on my 80g 6th gen classic. I upgraded to a 160g unit (which turned out to be a thick version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod however. How to I fix this? Does the battery need to get a good charge 1st before attempting to connect it with iTunes? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.
+Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, lcd screen, and battery on my 80g 6th gen classic. I upgraded to a 160g unit (which turned out to be a thick version). It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod however. How to I fix this? I can't seem to get it into disc mode either. Does the battery need to get a good charge 1st before attempting to connect it with iTunes? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.

기기:

iPod Classic

현황:

open

원문 게시자: tweakedhalo ,

제목:

Red x in circle after replacing hard drive, logic board?

텍스트:

Well, I replaced the hard drive, logic board, hold switch, lcd screen, and battery on my 80g 6th gen classic.  I upgraded to a 160g unit (which turned out to be a thick version).  It powered up which was most impressive as this is my 1st attempt at repairing any iPod. The hard drive appears to spin up nicely as I can hear a nice smooth whir when it 1st powers up. I get a red circle with an x in the middle and iTunes won't recognize the iPod however. How to I fix this? Does the battery need to get a good charge 1st before attempting to connect it with iTunes? Sorry for the long winded question, but I wanted to try and be as descriptive as I could.

기기:

iPod Classic

현황:

open