Model A1225 / Mid 2007 and Early 2008 / 2.4, 2.8, or 3.06 GHz Core 2 Duo processor

468 질문 전체 보기

When I checked what is installed : there is no more video card!

Hi there.

I have exactly the same problem since A month or so. Mine is a 3.06 GHz with a NVidia Geforce 8800 GS. My guess is NVidia screwed up as they did on the 8600.

I have the chance that the iMac is cnfigured for sharing screen (and actually I do have Logmein installed). So with these means, I can see the computer working from another one.

Computer is running fine. When I checked what is installed : there is no more video card !

Tried SMC, PRam, praying a lot; nothing worked. I suggest we work together on this. I heard by overheating the Geforce for 2-3 minutes to 500° Celsius, it could restore functionning. But that'll be my last option.

Any thoughts ?

Guyst

답변되었습니다! View the answer 저도 같은 문제를 겪고 있습니다

좋은 질문 입니까?

점수 0
의견 추가하세요

1개의 답변

선택된 해법

Hi guys, I finally fixed this by opening the beast from a to z. Have pictures if you need them. Then took out and apart the NVidia 8800, cooked it 200 degrees celsius for 10 minutes in the oven. remounted everything (replaced themal paste on GPU and CPU). And voila !!!! It works like a charm (until now, has been a week of up time). went from 2 leds to four leds. took me almost an entire day without stress.

Let me know about yours,

cheers

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 2

댓글:

Has it continued to work?

의 답변

의견 추가하세요

귀하의 답변을 추가하십시오

Guyst 가/이 대단히 고마워 할 것입니다.
조회 통계:

지난 24시간: 0

지난 7일: 0

지난 30일: 0

전체 시간: 55