주요 콘텐츠로 건너뛰기

기기를 수리하세요

수리할 권리

상점

AirPort Extreme 베이스 스테이션과 함께 출시된 이 하드 드라이브 장착형 제품은 Time Capsule NAS에 802.11ac 속도를 제공합니다.

52 질문 전체 보기

Replaced PSU twice still doesn't power on

Hi!

AirPort Extreme Time Capsule A1470-2TB stopped functioning while it was on, all of a sudden, and without any warning.

No light, no noise of HDD spinning, or fan running.

I replaced the PSU (power supply), twice. None of the times Time Capsule worked again. Second PSU was fully tested according to vendor.

Could it be the logic board?

I don't seem to be able to track any logic board to buy for this product…

이 질문에 답하세요 저도 같은 문제를 겪고 있습니다

좋은 질문 입니까?

점수 0
의견 추가하세요

답변 4개

가장 유용한 답변

Use a multimeter and test the output of those power supplies.

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 2
의견 추가하세요

Are you measuring with the board in the TC or just on the bench? I would expect the fan to spin with power on even if the board still failed to boot. Measure the power circuit on the board so you can see if it is shorted.. and not allowing the supply to start up.

One of the best tools around is an appliance wattmeter.. which you plug into the wall and plug the appliance into it to see how much power it uses.. they show a lot of details.. and if the supply draws next to nothing it is being shorted and not turning on.

Main boards for these will be a substantial portion of the cost so you won't find them as a part.

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 1

댓글:

Not sure which board is which in your first paragraph. If you mean checking the power circuit on the motherboard while PSU is connected to it, I didn't do that. I would not even know how.

How do you do that?

Unfortunately this is become academics anyway 'cos during one of the many detaching the connector from motherboard to HDD broke so the whole thing is gone now.

Thanks for the tips on the motherboard. I suspected it wouldn't be to be found.

:-)

I had the same issue, replaced the PSU and the fan turned on but nothing else. What else should I check as the logic board is not to be found anywhere.

의견 추가하세요

Done. Both work. 12, 2 & 12,3 volts

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 0
의견 추가하세요

I had this issue with a recent job, replaced the power supply, but the connector to the logic board was not connected all the way in. So i got it all put back together and then had to take it apart again to reconnect that plug. Then it worked fine but I still have an issue with the screen. The user has it on full brightness all the time which is not normal, I think that may have caused an issue with the power supply, and the left side is darker now and I have seen all kinds of fixes for that, however I think the backlight is just bad. Good Luck.

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 0
의견 추가하세요

귀하의 답변을 추가하십시오

ittyo1 가/이 대단히 고마워 할 것입니다.
조회 통계:

24 시간 전: 0

7일 전: 0

30일 전: 1

전체 시간: 206