주요 콘텐츠로 건너뛰기

Model A1311 / Mid 2010 / 3.06 및 3.2 GHz Core i3 or 3.6 GHz Core i5 프로세서

342 질문 전체 보기

Gegevens iMac met backlight probleem overzetten naar andere iMac

Ik heb een nieuwe 2ehands mid 2010 Imac gekocht. Mijn vorige had een backlight probleem en reparatie zou duurder zijn dan een andere nemen. Beide hebben mini display port. Ik kan echter geen geschikte oplossing vinden voor het overbrengen van gegevens, omdat ik op de imac met backlight probleem ook via menus dingen moet instellen om de 2e computer als monitor te gebruiken. Heeft iemand een geniaal idee om dit probleem op te lossen?

이 질문에 답하기 저도 같은 문제를 겪고 있습니다

좋은 질문 입니까?

점수 0
댓글 달기

답변 4개

가장 유용한 답변

Als je de schijf eruit haalt moet je wel een andere apparaat hebben om het te kunnen openen. Daarnaast is het ook handig om een programma als HFSExplorer te gebruiken om de bestanden op de schijf te openen, Anders kan je alleen zien dat hij is aangesloten.

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 1
댓글 달기

Dag Dik

Als het enkel de backlight die stuk is, kan je met een zaklamp of iets dergelijke (met een stevige lichtsterkte) het beeld van je monitor zichtbaar maken.

Succes

Homer82

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 0
댓글 달기

Je kunt de oude harde schijf van de defecte iMac eruit halen en deze in een enclosure (externe behuizing voor harde schijf) zetten. Dan kan je de data uitlezen net als een externe schijf uitleesbaar. Ook kun je de data migratie tool gebruiken om alles in een keer over te zetten als je dat wilt.


Behuizing HDD:

https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_ew...


Handleiding harde schijf eruit halen:

iMac Intel 21.5" EMC 2389 Hard Drive Replacement

Succes!

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 0

댓글 2개:

Dag Machiel

Dit wel wat kort door de bocht.

Of dat gaat lukken hangt af van de format waarin de harde schijf geformatteerd werd, APFS , OS Extended (HFS+) of exFAT.

Onder Windows machines vormt dat meestal geen probleem.

Bij Macs kan dit wel voor moeilijkheden zorgen.

Zeker is dat hij zijn data niet zal kunnen uitlezen op een windows-machine.

Meer info:

https://www.avg.com/nl/signal/how-to-for...

groeten;

Homer82

Dit is niet waar Delrue. Zoals de titel van het bericht aangeeft wilt die de gegevens over zetten naar een andere iMac. De migratie-assistent zal de harde schijf format gewoon herkennen om data over te zetten. Tenzij er geen werkend Mac OS met data meer op stond dan is het een ander verhaal, maar dat lijkt mij sterk.

댓글 달기

Heb je geen backup gemaakt met Time Machine?

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 0
댓글 달기

귀하의 답변을 추가하세요

dikvester 님은 대단히 고마워 할 것입니다.
조회 통계:

24 시간 전: 0

7일 전: 1

30일 전: 1

전체 시간: 63