Released on September 19, 2014, this 4.7" screen iPhone is the smaller version of the iPhone 6 Plus. Identifiable by the model numbers A1549, A1586, and A1589.

4428 질문 전체 보기

Not battery charge (Battery, Jack and Tristar replaced)

Hi,

My iPhone6 don't load energy so i replaced the battery, charge jack and finaly Tristar IC (two times).

I pluged the charge cable and with the multimeter measured the voltage which was between 0 and 1.5 Volts.

Someone can tell my what i did wrong or what could i do to get an higher voltage between 4.8 and 5 Volts?

답변되었습니다! View the answer 저도 같은 문제를 겪고 있습니다

좋은 질문 입니까?

점수 0
의견 추가하세요
Fixmas/픽스마스 분위기를 띄우세요
FIXMAS12 코드로 $50 이상 구매시 $12 할인을 받으십시오
Fixmas/픽스마스 분위기를 띄우세요
FIXMAS12 코드로 $50 이상 구매시 $12 할인을 받으십시오

3개의 답변

선택된 해법

Is the phone recognized by iTunes? Where you measuring the voltage of 1.5V at the battery terminals?

Normally this kind of problem is Tristar related but it could also be Tigris, which is responsible for delivering the current to the battery. I would check that circuit in detail. I would also consider Tristar again. You may have a bad batch of chips or perhaps something has gone wrong with your rework (especially if you are just starting out).

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 3

댓글:

Hello @refectio ,

I´m measuring 1.5V on the charging battery terminals, and above the sim card slot.

I already replaced the Tigris, and PMIC, as Daniel talk on the post above. But stills the same voltage.

Do you have any clue, of what else could it be?

Best Regards.

의 답변

의견 추가하세요

did you check pmic if its faulty you will have no power either

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 1
의견 추가하세요

Before replace TRISTAR you need to confirm that Q1701 feeds TRISTAR with 5v.

How to confirm?

Check C1704 for 5v.

If 5v not present remove Q1701 and jumper pins 2-3.

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 1

댓글:

I doesn’t checked C1704 before replace TRISTAR because i've searched some threads about this issue and the great majority of the community referred to this symptom as being a problem of TRISTAR.

Yesterday i have checked for the C1704 and I found out it doesn't have the 5v it was around the 2.5v, so I replaced “Q1701" and "jumper pins 2-3” as you advise but the problem remains.

Do you have another tip to solve this problem?

의 답변

If correctly Q1701 jumped you must get 5v on C1704.

Please check and post after jumper, values of connector / C1704.

의 답변

의견 추가하세요

귀하의 답변을 추가하십시오

Arris 가/이 대단히 고마워 할 것입니다.
조회 통계:

지난 24시간: 0

지난 7일: 2

지난 30일: 8

전체 시간: 185