주요 콘텐츠로 건너뛰기

Repair guides and support for the 27" Dell UltraSharp U2711 external display released in February 2010.

7 질문 전체 보기

Blocky image at forced 1440p resolution

Hi folks,

I was wondering whether anyone has come across this problem with the U2711:

After a move (the culprit), I cannot set the resolution to the maximum 1440p any more. Most Windows PCs will strangely default to a 16:10 1680x… resolution. If I force it to 1440p via the graphics card, then the image is all blocky.

Currently, I’m using the display as a “TV” on a Linux machine and I was able to coerce at 1080p signal out of it. There are vsync issues with it though. Very odd.

The on-screen menu is sharp though.

Obviously, this is damage is somehow from the move. Maybe temperature fluctuations and condensation caused it? Beats me. I’m hoping someone else came across it and had luck with fixing it. It’s a nice panel after all.

Thanks a bunch, fixers!

Best,

Mike

PS: I forgot: tried various cables and pretty much all ports on the screen. All the same.

Update (12/07/2020)

Luckily enough, when I tried to connect the screen via display port again, it now shows 1440p resolution. Sweet, no need to open up the monstrosity.

답변되었습니다! 답변 보기 저도 같은 문제를 겪고 있습니다

좋은 질문 입니까?

점수 0
댓글 2개

Hi Mike,

It would be helpful if you posted your update as an Answer otherwise it is listed as unanswered. Ta.

@aactech Ah, yes I'll do that. :)

댓글 달기

답변 1개

선택된 답변

When I tried to connect the screen via display port again, it now shows 1440p resolution.

Not quite a “repair answer”, but maybe helpful for someone else with the same problem.

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 1
댓글 달기

귀하의 답변을 추가하세요

Mike 님은 대단히 고마워 할 것입니다.
조회 통계:

24 시간 전: 2

7일 전: 11

30일 전: 20

전체 시간: 182