The Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Wi-Fi, also known by its model number SM-T330, was released on April 23, 2014. It has a quad-core 1.2 GHz processor and also has a 3 MP rear camera.

11 질문 전체 보기

Android is starting... Optimizing app 1 of 1

This is what I am seeing on my tablet after I press the power button to turn it on. It takes 6 minutes before this disappears and I am able to use my tablet. Any suggestions???

답변되었습니다! View the answer 저도 같은 문제를 겪고 있습니다

좋은 질문 입니까?

점수 3

댓글:

I found a solution that need no flashing.My s6 edge plus behaved same way.I left like that because I did not want to lose some applications. On the third day it booted normal.

의 답변

Same problem. Solved by uninstalling Stopwatch & Timer app: Icon has rows of zeroes and is magenta on top row, green on middle row and white on bottom.

의 답변

의견 추가하세요
Fixmas/픽스마스 분위기를 띄우세요
FIXMAS12 코드로 $50 이상 구매시 $12 할인을 받으십시오
Fixmas/픽스마스 분위기를 띄우세요
FIXMAS12 코드로 $50 이상 구매시 $12 할인을 받으십시오

3개의 답변

선택된 해법

Flash the Samsung firmware for your tablet via downloaded firmware from sammobile matching the model number and region of your tablet.

You need to do this with the tablet plugged in and booted to download mode. Instructions on how to do this are on every download page of every firmware on sammobile website.

This should fix your problem otherwise you need to do a factory reset probably.

How to flash Samsung Firmware: http://updato.com/how-to/how-to-install-...

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 4

댓글:

But why did this happen after 18 mos of use? Mine is the same, 6 minutes of optimizing.

의 답변

The only things I can think of are:

- Bad app installation

- Android System Software Update is not optimized apps properly.

의 답변

Hi Ben, I have the same situation with a Samsung 6 (cel phone not tablet), do you apply same web link shown above?

의 답변

Samsung Galaxy S6? Same guide applies to that.

This guide is for pretty much all Samsung Devices and tablets from 2011 and newer.

의 답변

의견 추가하세요

If you have Zedge, this is what is causing it.

I had also done other updates and thought it was Android System WebView as it started right after that had updated. Then I read it's Zedge and I've had that program for almost 2 years. I had restarted phone and was again stuck on "Optimizing", but for me each time it has been a good 20 minutes.

I uninstalled Zedge and it started right up, no Optimizing. Thanks for everyone who figured this out!

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 4

댓글:

Thank you .. A good answer.

의 답변

that was it.. ty

의 답변

의견 추가하세요

Full load your phone. Turn off, disconnect from AC. Start and wait for the optimization process to come to an end. Check settings>battery for app using most battery. Deinstall that and reboot.

Update (06/03/2018)

Solution is from crackberry forum.

해당 답변은 도움이 되었습니까?

점수 2

댓글:

This is accurate, and mine was not any of the apps previously mentioned (my fitness pal), but I checked the battery and it had the most use directly after starting. I uninstalled it and now my phone starts without any 'optimizing'. Thanks!

의 답변

의견 추가하세요

귀하의 답변을 추가하십시오

kltilton 가/이 대단히 고마워 할 것입니다.
조회 통계:

지난 24시간: 11

지난 7일: 116

지난 30일: 564

전체 시간: 26,596